ScanTECHNIC - logo ScanTECHNIC produkter

Firmaprofil

Østbirkvej 1, 5240 Odense NØScanTECHNIC er en dansk virksomhed som blev grundlagt i sommeren 1993. Virksomheden projekterer og producerer eltavler til ethvert formål, og har siden starten udviklet sig til en seriøs leverandør af specialdesignede styre- og fordelingstavler i høj kvalitet til såvel maritime som industrielle anlæg.

Marine:

MarineVi har i årenes løb fået markeret os som en stabil og seriøs underleverandør af eltavler på markedet for mindre og mellemstore skibe (kuttere, slæbebåde, færger, coasters, bulk carriers m.m.).
Vor kapacitet dækker produktion af tavler, lige fra små motorstartere, maskintelegrafer, lanternepaneler og alarmpaneler m.m. til større hovedtavler med generatorstyring, synkronisering og lastfordeling.

Herudover fremstiller vi styresystemer til mindre og mellemstore dieselmotorer, både marine- og landbaserede.

Alle ovenstående anlæg fremstilles efter nationale og/eller internationale krav, herunder Søfartsstyrelsen, Bureau Veritas, Lloyds Register, Norske Veritas og Germanischer Lloyds m.fl. og kan desuden fremstilles i eksplosionssikker udførelse.

Industri:

IndustriPå industrisiden er vi leverandør af specialdesignede styre- og effekttavler til maskinbyggere og industri-kunder i øvrigt.
Vi magter styringsopgaver til mindre og mellemstore anlæg, herunder komplette anlæg med PLC, servo-systemer, frekvensomformere m.v.

Af referenceprojekter kan nævnes: Pumpestationer, affaldsknusere, suge/trykanlæg, batchpumper, kegleblandere, special-maskiner til plast-/papirindustrien, maskiner til kartoffelproduktion, udstyr til energioptimering, biogasanlæg, fordelingstavler til industri, specialstyringer til hydraulikudstyr, rørskærere, industrielle microovne m.v.

 

.